Svettigt värre

Svettig och trött tjej efter drygt 60 minuter cykling! Nu myser jag med mormor och morfar, känner att jag kommer somna tidigt ikväll.


Växjö

Befinner mig hos mormor och morfar i Växjö. Tränar, pluggar och bara myser! Ikväll har jag varit på bio med mormor. På fredag kommer min älskade vän Ida upp och så ska vi ut med gamla och nya vänner jag har här i Växjö, längtar massor!!


Lover

Hoppas allt är bra med er! Har haft fullt upp med plugg, träning och egentid samt tid med vänner och familj! Idag har jag haft en väldigt mysig dag med min familj. Åt på stan för att fira pappa och snart ska vi bada i badtunnan, myspys!


Stronger

Började dagen på bästa sätt: med lite cirkelträning i 30 minuter. Att träna på morgonen passar mig utmärkt eftersom det får mig att vakna till och gör mig hungrig vilket jag inte brukar vara på morgonen annars.

Nu sitter jag och äter för typ hundrade gången idag. Äter detta goda hembakade brödet. Har även i kardemumma för att jag älskar det!


Because I love it


Fråga om kostschema

 
Fick denna frågan angående mitt kostschema, så har satt ihop ett kollage som visar exempel på vad man kan äta till frukost, mellanmål, lunch och middag. Som kolhydrater äter jag matvete och quinoa. Dock har jag inte följt detta så pass mycket som jag hade hoppats på att jag skulle göra, idag t.ex. så blev det vanlig pasta med köttfärssås till lunch och åt även en brownie i eftermiddags (gott var det men det fick mig däremot att bli peppad till att låta bli i fortsättning). I vanliga fall skulle jag bli sjukt besviken på mig själv men jag antar att man behöver svackor ibland för att ta sig upp igen och nu vill jag utmana mig själv till att hålla mig till en stabil kost. Note to myself: When you eat like crap, you feel like crap. 
 

Fitness och hälsomässan

Är på fitness och hälsomässan med mamma här i Helsingborg, varit här sen 11 och kommer vara här ett par timmar till. Har bl.a. mätt min fettprocent!

Har tränat rygg och axlar ganska mycket den senaste tiden, vilket har gett resultat!


Pretty Little Liars

Har ni sett serien pretty little liars? Om inte, se den! Jag är heeelt fast och kan inte sluta titta, hela mitt sociala liv och plugget blir drabbat men jag måste bara se ett avsnitt till och sen ett till... 
 

Godmorgon

Ägg, kvarg med psylliumfrön, linfrön och sesamfrön och ett glas med vitaminbrustablett. God och mättande frukost!


Torsdagsträning

Kom nyss hem från ett gött träningspass som jag hade satt ihop till mig och Inna. Körde cirkelträning med fokus på överkroppen och sen avslutade jag med lite löpning.

Nu blir det plugg för resten av kvällen. Prov på över 60 sidor i rättskunskap imorgon, så bara att sätta igång!


Mysmorgon

Hade sovmorgon till 12.30 idag, så då passade jag på att ha en riktig mysmorgon. Åt långfrukost med inpackning i håret och morgonrock och sen tog jag en lång varm dusch. Så himla skönt!


Smile, it looks good on you.

Har ni någon gång lagt märke till hur ert humör faktiskt har förändrats endast genom att ni ler istället för att med ert ansiktsuttryck visa att ni är ledsna/trötta/nedstämda? Jag tror väldigt mycket på att vi kan förändra vårt välmående med våra tankar och att det är tankarna som styr om vi är glada eller ledsna, pigga eller trötta o.s.v. Självklart påverkar såklart andra saker som sömn, mat och mycket mer. Men jag tror att tankarna styr otroligt mycket och att vi kan välja själva hur vi vill må till stor del. Om vi ler så lurar vi dessutom hjärnan att vi är glada.
 
Idag var jag varken pigg eller glad när jag kom till skolan. Jag hade inte sovit speciellt bra och jag vaknade med huvudvärk ännu en dag, dessutom skulle jag ha ett prov som jag var väldigt stressad och nervös inför. Jag kan säga att jag hade inte ett leende på läpparna på hela bussresan till skolan eller under provet. Jag kände mig inte pigg överhuvudtaget och ville helst av allt bara åka hem och gömma mig under täcket för resten av dagen. Efter att jag gjort provet log jag för första gången på morgonen, helt plötsligt släppte huvudvärken för en stund och jag var långt ifrån lika trött som jag varit förut. 
 
Det jag vill komma fram till är att jag tror att även om saker och ting känns tuffa, om man är stressad, bara har en allmänt dålig dag eller är trött så kan vi ändå till stor del välja om vi vill må lite bättre genom att le, eller om vi vill må ännu sämre genom att koncentrera oss på det som är dåligt. Så, nästa gång ni inte mår superbra - Le! Åtminstone så kommer det kännas bättre för stunden. 
 

Onsdagspåminnelse

BELIEVE IN YOURSELF AND ALL THAT YOU ARE. KNOW THAT THERE IS SOMETHING INSIDE YOU THAT IS GREATER THAN ANY OBSTACLE.
 
 

Lunch

Har haft ett av de två prov idag som jag var stressad över i söndags, känns väldigt skönt nu även om jag inte kommer kunna släppa det helt fören jag har fått tillbaka det och sett resultatet. Det kändes ändå helt ok och jag svarade på alla frågor, sen om jag svarade rätt återstår att se. Har även hunnit äta lunch och idag blev det en mumsig sallad på Ebba's fik. 
 
Isbergssallad, gurka, tomat, majs, purjolök, ost, skinka och apelsin. Visst ser det gott ut?

Promenad

Blev av med min huvudvärk efter två härliga promenader i det friska vädret, blev totalt 1,5 timme, så skönt! Annars blir det vila från träningen idag för det är vad jag behöver just idag, det är viktigt att lyssna på kroppen.

Nu ska jag ta tag i plugget inför morgondagens prov. Vad gör ni ikväll? Ska ni ha någon egentid?


RSS 2.0