ett ord och hela jag förstörs, ett ord och jag känner tårarna strömma ner på mina kinder

jag håller på att somna, ska nog lägga mig strax för jag är helt slut. & att det är skola imorgon gör mig bara ännu mer trött


tack för igår!
hope for the hopeless

tack för igår tjejer!♥
idag har jag tagit det väldigt lugnt, har pluggat en del. bl.a. planerat min lektion jag ska hålla på idrotten. om ca en timme blir det fotbollsträning, sen ska jag sova riktigt tidigt.
bilder från igår kommer lite senare

ge mig allt du har, allt du vill & allt du kan

tack för en mysig kväll mina tjejer! nu blir det snart läggdags för min del, imorgon är det nämligen fullpackat på "göra-listan"
träna (beror på när jag vaknar och om jag hinner)
till stan och fixa en grej med cassandra
fixa naglarna med julia
göra mig i ordning
TJEJERNA, pardey pardey

godnatt 

ta mig

får verkligen ursäkta den dåliga uppdateringen, men har helt enkelt inte haft tid. igår var det bara massa plugg till no-provet som var idag, gick ju sådär iallafall. efter skolan idag har jag varit med cassandra, vi var först och simmade i simhallen sen till stan och jag köpte mig en tröja. nu ska vi träffa linnea sen blir det myspys, taggar till imorgon!


någonting saknas, tyvärr är det inte du

nu har jag precis duschat efter ett tufft styrkepass med mig själv, haha. detta eftersom vi inte kunde träna ute i snöstormen..

mitt liv har blivit väldigt enformigt. på vardagarna är jag i skolan, pluggar och sen träning på kvällen. sen till helgen är jag med vänner och tränar, ibland äter jag godis också, kanske lite för ofta. fast det gör ingenting att det är enformigt, för jag trivs med det jag gör. dessutom är jag en människa som måste ha koll på allting och planera saker i lång förväg, så det passar faktiskt mig perfekt.


Där går lyckan, pojken jag aldrig var värd

fysik är tråkigt, därför får det gå som det går på provet på fredag

lång väg ner och du skulle aldrig ramla ner


denna är numera min, & just nu spelar den håkan hellström i mina öron.

FEM MYROR ÄR FLER ÄN FYRA ELEFANTER

nu har cassandra precis gått hem från mig. vi har pluggat, ätit och lyssnat på lars winnerbäck. även kollat en massa gamla bilder och planerat att
åka på lars winnerbäcks konsert den 10 juli. tack för idag cassandra, det var mysigt!

alldeles nyss så tog jag fram min kartong där jag gömt mina julklappspengar, jag & mamma ska nämligen åka till elgiganten. undra vad jag ska köpa ;) kan det möjligtvis vara någonting som är rosa...

en dag måste man gå vidare


du eller någon annan, the same shit

vaknade idag och mådde riktigt illa, satte på snooze några gånger tills det gått 45 minuter och då gick jag upp, gjorde mig lite te men insåg att illamåendet inte skulle gå över. alltså blev jag hemma från skolan. sedan sov jag gott tills mamma kom hem på lunchen, jag behövde absolut de timmarnas sömn. i eftermiddags mådde jag lite bättre så jag har läst lite i fysik boken, gjort matteläxan och svenska läxan. känner mig riktigt stolt att jag orkade med allt det.
skulle även gått på campeons öppethus ikväll & träning såklart. nu blir det inget av det. jag är ändå rätt säker på att campeon blir mitt förstaval, det känns helt klart mest rätt, iallafall just nu.

tack för igår!
jag har lovat mig själv så många gånger, nu måste jag verkligen skärpa mig

dålig update, jag vet.. förlåt förlåt.
igår var då släkten här, för att fira min bror. mycket trevligt. senare på kvällen gick jag till emilia, tack alla, det var härligt. jag kom i säng bredvid min kära morfar vid halv 2.
idag var det träning på förmiddagen och jag var riktigt seg.. ajaj. får se om det blir lite träning till no-provet nu eller ifall det blir en mysig film eller något liknande.

jag & min kusin
 

vissa stunder glömmer man inte, hur mycket man än försöker
den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

jag skulle pröva mina läppar mot någon annan om du lämnade mig nu

hej jag är kär i lars winnerbäcks musik för den är så otroligt härlig. förstår inte varför jag inte har upptäckt det för längesedan? ikväll blir det julia för hela slanten, hehe. får se vad vi gör, något mysigt iallafall!

just nu sitter jag och njuter av hur min bror svettas när han styrketränar eller vad han håller på med, så härligt när han plågas. hehehe. för ja, han verkar ju inte direkt njuta?

jag önskar att du kunde se mig nu
se mina tankar
om hur jag hoppar upp i din famn
om hur du tar hand om mig
som om jag vore den enda du någonsin varit kär i

RSS 2.0