du får kalla mig ond men jag vill faktiskt se dig gråta

drar till festivalen nu i min nya keps som inhandlades tidigare idag, ciao! vi hörs imorgon.




jag har gjort många misstag, du var ett utav dem

det är nog dags att uppdatera lite nu, var på gothia en vecka och det var totally amazing måste jag säga, kom hem och sov ungefär i 2 dygn, åkte därefter till polen på spa och vilade upp mig rejält med massage och algerbehandling o.s.v. kom hem i torsdags och igår var jag på festivalen, hade riktigt roligt igår! & ikväll är vi på det igen, förhoppningsvis.
det känns som att jag inte har mycket tid till bloggen men ska försöka hinna med den, någonstans måste jag ändå få ut mina känslor och här är ett bra ställe, det är även en helt annan grej när man vet att andra läser & det gillar jag. om en halvtimme sitter jag på bussen ner till stan med ellen, hoppas ni mår bra.

några få bilder från liseberg och polen









säg att du ångrat dig, snälla?

dagen idag började med doktorn, proverna visade såklart ingenting som vanligt men min hals såg inte bra ut. kände mig ändå pigg och stack till båstad, det var riktigt härligt, tack tjejerna! ikväll har det varit lite grillfest här hemma, så mysigt. nu måste jag gurgla en brustablett och sen sova, för min hals mår inte bra, den klarade inte så mycket som jag hade hoppats på..

jonas och jag

du är det finaste jag vet och världen förtjänar inte dig

sitter just nu hemma i familjen holmqvist tomma lägenhet. vaknade idag och mådde inte alls bra, så så fort det slutat regna ska jag cykla hem. får hoppa träningen ikväll och åka till doktorn imorgon vid halv 9. åh :( hoppas jag blir bra för imorgon ska jag till båstad med mina fina tjejer och nästa vecka är det gothia! nu ska jag sova lite, puss

agnes bilder från i måndags





ja, jag menade dig, jag har något som är vårat

godmorgon ladies och hängslemän! hoppas allt är lika bra med er som det är med mig. om en halvtimme cyklar jag och mina fina tjejer ner till stranden, ikväll befinner vi oss på mezo, precis som vanligt. puss

om du bara hade gjort det annorlunda

jag tänker inte höra av mig till dig
för jag har slutat bry mig, vilket du också borde göra
men det är något du har rätt att veta
att jag har något som är ditt, vårat
jag sa att jag inte skulle berätta för dig,
men nu vet du


sluta upp med ditt leende, det kommer snart få mig att falla ihop

har helt enkelt inte haft någon tid eller lust att blogga i helgen. vad jag gjort är ungefär släkt, vänner, danmark, fredriksdals teatern, skälderviken, mezo, sprungit, stranden och thaibox.
vid 9 igårkväll satt jag och några av mina tjejer på gröningen när ida pidas mamma smsar att ida har kommit hem! så jag tog min cykel och cyklade så snabbt jag kunde hem till ida och sprang uppför trapporna. min allraste favorit hade varit iväg i tre hela veckor på malta. buhu vad jag hade saknat henne och inte nog med att hon kom hem med sig själv till mig, hon hade även fina saker med sig.
idag mådde jag skit imorse så gick nyss upp, ont i halsen och huvudet trodde jag skulle sprängas förut. får vila ännu mer nu för ikväll ska jag träna fotboll.

här kommer ett par bilder jag fotat i helgen













I don't like you anymore, boy.

hade riktigt roligt igår! har nog inte skrattat så mycket på länge. nu ska jag cykla till stan med cassandra och äta glass, mums! inatt ska jag sova i tält, coolt men scary.


jag skyller på rock n' roll inatt

vid 8 imorse var jag och mamma ute som vanligt, därefter har jag tagit det ganska lugnt. har sovit en del eftersom det inte blev mycket sömn inatt och vikt kläderna i min brors garderob för 50 kr, även postat ett kort åt mamma för 10 kr haha. nu ska jag till mezo med några av mina favoriter.






om jag säger att jag inte saknar dig så ljuger jag

So you're gone and I'm haunted
And I'll bet you are just fine
Did I make it that easy to walk right in and out of my life

Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be

So long my luckless romance
My back is turned on you
I should have known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

vill du visa mig vad kärlek är?

har precis kommit in efter en dag i solen, jag somnade ett tag på magen så jag har bränt min rumpa men det bra är att jag blir brun sen iallafall. cassandra kom även förbi ett tag, alltid lika mysigt att snacka med någon som man kan prata om allt med. nu blir det snart duschen för att sedan mysa med familjen ikväll. puss

min dag i bilder





jag klarar mig

kom för ett tag sen hem från min och mammas promenad, känns alltid som att man inte vaknar till förens efter nästan en timme när vi springer uppför trapporna i skogen, haha. nu har jag precis ätit jordgubbar till frukost, ska strax lägga mig och sola, sen blir det jordgubbar till lunch, sen sola, sen jordgubbar igen troligtvis. enformigt? kanske. men jag trivs med det. puss på er

jag är totally förvirrad

det har varit en lång dag idag och jag har gjort en massa, sammanfattar dagen med promenad, jordgubbar, solat, mezo, amanda, emilia, kevin, wiksell & calle.
nu ska jag nog strax lägga mig tror jag, känns som att så fort jag kommer hem och sätter mig och skriver i bloggen så blir jag sjukt depp, inte bra. som om verkligheten kommer upp i huvudet på mig när jag sitter på mitt rum, skumt. jag tänker alldeles för mycket.

lite bilder från idag






hur får man någon att se annorlunda på en, när han redan bestämt sig?

är nu hemma efter en mysig dag med emilia och cassandra. det blev först stranden precis som jag hoppades på och ikväll åt vi thaibox och tog sedan en sväng runt gröningen där jag träffade salman, en barndomsvän från växjö som jag gått på samma dagis och skola som tills jag flyttade därifrån.
jag och cassandra tog en promenad hem och det var verkligen riktigt härligt, när jag sagt hejdå till henne och bara hade den sista biten kvar hem, så snurrade en massa tankar i mitt huvud. vet inte om jag vill dela med mig av de här, inte idag, fick iallafall dela med mig av de till jakob som jag träffade när jag nästan var hemma, en del av dem.
jag ska nog sova nu, innan jag blir alldeles för djup. en sak bara, jag vill inte säga det rakt ut till dig för vill inte skrämma bort dig.. men du har fastnat på min hjärna, jag pratar om dig hela tiden och det finns bara du för mig, jag önskar inget annat än att du ändrade ditt sätt att se på mig, för jag tycker verkligen om dig.

oj, detta blev långt. men jag har inte bett er läsa, jag skriver av mig här för att jag behöver det.

i en värld där du kan vara vad som helst, var dig själv

god morgon på er! min dag började vid 8 när jag blev väckt av mamma för att vi skulle promenera, det var riktigt varmt så imorgon får vi nog gå ut redan vid 6... nu har vi precis ätit frukost och jag ska strax ut och sätta mig i solen igen i väntan på att mina kära vänner emilia och cassandra ska vakna, sen blir det stranden med de ifall jag får bestämma! hoppas ni mår lika bra som jag gör, puss

(bilden är från i lördags)

RSS 2.0