vi skulle kunna göra det tillsammans

godmorgon, good morning, buenos días, hyvää huomenta, god morgen, ja ni fattar. hade en mycket trevlig kväll igår. först marina plaza och sen cantina med fotbollslaget. vid 11 ungefär åkte jag vidare till viken.

några få bilder från igårkväll. sista bilden är från kvällens slut, observera slickad-katt-håret.









du kan göra det bra om du bara vill





detta är vad jag har ägnad min dag åt hittills, ansiktsmålning & ballongblåsning på mc donald's. nu ska jag tvätta bort den hemska färgen i ansiktet och sedan fixa mig, ikväll är det fotbollsavslutning.

vet ni hur det känns att sabba exakt allt, allt.

skulle egentligen varit hemma ikväll och haft en lugn och skön myskväll. strax efter åtta satt jag i mjukiskläder, inget smink och ja helt ofixad. trots det så slutade kvällen med att jag var hemma hos ida med trevliga människor. nu är jag riktigt trött och ska sova. imorgon är det en ny dag med nya tag. puss & godnatt

en bild på mig och ida ikväll


du är inte en vän för mig, du är mer

godmorgon. Har precis haft mitt första matteprov, det var nog det enklaste matteprovprov jag gjort, fast det fick nog inte toppen ändå. Just nu står jag ute med Bella och malle. Efter skolan ska jag ha utvecklingssamtal och sen blir det stan med mamma. Är sjukt sugen på både mörkt hår och lugg, även piercing där uppe på örat. Puss

28 oktober

come on, don't blame it on me. du förstör bara för dig själv. och alla andra. du förstör mig.

du behöver hjälp

duschade, fönade håret, sminkade mig lite halvt, valde kläder och tog på mig på en halvtimme. bra jobbat va? på skolan blev det pizza med några från skolan och lärarna, mysigt. blev även sminkad av matilda. sen kom det lite folk och jag fick prata av mig, berätta vad jag tyckte o.s.v. efter öppet hus gick jag hem till sebbe med honom och matilda och sen tog vi bussen hem. kom nyss på vad det var jag glömde förut, MATTEPROVET imorgon.

suddig cambild på mig just nu, men det är ju alltid något. right?


dina läppar mot mina

har hittills tagit mig igenom en bussresa där jag nästan somnade, en mattegenomgång, ett spanskaprov (och tro mig -det gick åt helvete!), en till bussresa, 2 timmars sömn och en bokredovisning som jag ska skriva rent på datorn nu. nu har jag bara kvar svenska läxan, en uppsats "styla om en partiledare" och något mer var det men glömt det just nu. ja och sen blir det pizza med några från klassen vid fem och därefter öppet hus för nästa årskull. jag vill fortfarande ha höstlov -nu!


-

skit också. jag vill bara ge upp. men nej.

och förresten, man glömmer aldrig den första personen man blev kär i, på riktigt. det kommer aldrig jag göra iallafall.

ta tag i mig

skola idag och det var väl inte så hemskt som jag trodde att det skulle bli med naturkunskapen, fick tillbaka mitt psykologiprov och jag är nöjd. efter skolan träffade jag cassandra för en fika och vi hade extremt mycket att prata om, och vi har inte ens varit ifrån varandra 2 veckor, men det är härligt. fick även den bästa komplimangen på länge idag "man blir så glad av att vara med dig" det gjorde min dag. och något sånt behövdes för jag har 2 inlämningar och 2 första prov kvar denna veckan, och har inte börjat på något av det.. känns inte så jätte bra att jag då åker till ängelholm ikväll för att kolla på rögle-växjö lakers och att jag frivilligt tagit på mig ansvaret att vara med på öppet hus imorgon kväll på skolan, heja mig säger jag bara. höstlov -jatack!

jag och cassandra när vi var i växjö i somras


"jag älskar dig fortfarande, jag kan bara inte lita på dig"

godmorgon. detta är då ett tidsinställt inlägg, mest för att testa om det funkar o.s.v. Om sebbe hållt vad han lovat så sitter han just nu bredvid mig i bussen, detta är dock inte speciellt troligt för han är nämligen ledig idag (carebox någon?) förövrigt så är jag körd i skolan idag, känner att jag inte har någon nytta av att veta vad solenergi är och allt om det så jag struntade i att ta reda på det = min lärare som även är rektor kommer inte bli glad på mig.. Puss och hej leverpastej (bara för att jag lärde mig äta det igår)

Djupare och djupare


Och rätten att ge upp för nån, är den sista rätt man har

vad sägs om lite kärlek?

hej hopp har massa läxor, ont i halsen (precis som min tränare sa igår att jag skulle få pga träning i det vädret), är fortfarande trött, ska inte ha mer idrott denna terminen (bara teori), jag bor här och det är kallt, jag har bara drömt en gång denna veckan och den drömmen kan jag inte tolka = kan inte göra min läxa tills imorgon. och att jag klagar gör det ännu värre. tror jag drar hem till jakob sen, han brukar göra mig på bättre humör.

jag vill bara stanna upp tiden och ta reda på vad jag vill

hola amigos! kom hem igår från en helt totally amazing och underbar resa, ni är galet bra hela högen. bilder från mina 9 dagar in spain kommer någon gång senare när jag har mer tid. 
dagen började med att jag försov mig en och en halv timme = vaknade när jag egentligen skulle börja, var så trött att jag trodde att jag skulle kräka så mamma sjukanmälde mig. tänkte plugga eftersom jag har en jäkla massa att göra denna veckan men jag sov exakt hela dagen tills det var träning ikväll (det ösregnade exakt heeela träningen, men fotboll i alla väder som eldforsen sa), nu ska jag göra mig en chailatte och sen sova, är fortfarande trött..

en av sarahs bilder från spanien

Barcelona, here we come!

nu är jag nästan färdigpackad, förutom mina fotbollsskor som stinker så mycket att de aldrig ens får komma in i huset. skulle ut och träffa både jakob och sebbe för att säga hejdå men får se om jag hinner det nu. annars känns allt bra, är helt excited inför detta nu. vill ni följa mig och mitt fotbollslag när vi är i spanien kan ni göra det här! annars så hörs vi om lite mer än en vecka. när jag kommer hem får ni en massa saftiga fotbollsbilder, visst låter det härligt? ha det bäst ni med, för det är iallafall vad jag tänker ha det.


det var ditt namn jag tänkte på egentligen

har fått en del plugg undanröjt i eftermiddags faktiskt, men det där med livsåskådningar var ganska svårt för hade nästan inga egna tankar idag. iallafall, har sytt en mobilväska, blev nog helt ok och sydde även pappas byxor. sen kom jag på nyss att klockan är snart åtta och då är det idol, sen en sak till: jag har inte börjat packa ännu och vid halv 4 inatt ska vi åka. heja mig? får väl göra det i pausen till idol. så typiskt mig att leva i min egen lilla värld och stänga ute allt annat.


RSS 2.0