Don't give up what you want most, for what you want now

Har haft en lugn och skön helg som fortsätter likadant idag. Snart ska vi äta våfflor och efter våfflorna får det nog bli en långpromenad eller träning, har dock fått någon knöl i armhålan så mamma tycker inte jag ska träna för jag kunde ha någon infektion i kroppen fortfarande sa hon, pallar inte mer sånt nu...

Bild från igår när jag var ute och powerwalkade/sprang. Är inte havet helt underbart?


Happy friday

Började dagen med att gå ner i stan, så underbart väder att promenera i! Nu har jag precis ätit en räksallad och sitter hemma i Gustafs lägenhet.

Känner mig ganska utmattad i både kropp och knopp idag, så det får nog bli vila från träning idag tyvärr. Men det är viktigt att lyssna på sin kropp!


Så.jävla.bra

Idag sprang jag en mil för första gången! Kan ni fatta det? För bara ett halvår sen hade jag nästan inte sprungit någonting överhuvudtaget. Gav mig själv en klapp på axeln och känslan jag fick efteråt är ju helt klart obeskrivlig.


Small changes can make a big difference

Hälsade på förskoleklassen idag där jag praktiserade i 3 veckor, alla är så himla goa och jag ville inte lämna dem! Kan ju säga att jag snart är tillbaka där igen..

Nu ska jag bara ta det lugnt i ca 1,5 timme tillsammans med brorsan, sen blir det körlektion och träning efter det. Resten av kvällen blir det plugg och mys med brorsan då med!


Foodspiration

Det blir många matinlägg nu men måste ju dela med mig av alla underbara måltider! Ikväll stod jag för maten igen och då blev det fitnessnudlar med tonfisksås och sallad - så himla gott! Jag älskar mat helt enkelt.

Efter att ha pluggat mycket projektarbete idag + ett träningspass så ska det bli skönt att bara kolla på tv och dricka te med mamma resten av kvällen, mys!


wake up with determination, go to bed with satisfaction

Till lunch idag blev det en stor portion med italiensk kycklinggryta, svart quinoa, massa grönt och mitt supergoda och nyttiga hembakade bröd. Kokade ihop detta själv (efter recept såklart) och det var riktigt gott!
 
 
Efter lunchen stack jag iväg till efterlängtade gymmet och körde ett intensivt benpass, sammanlagt gjorde jag 6 övningar, totalt 450 repetitioner och ca 10 sekunders vila mellan varje set. Räknar med träningsvärk imorgon!
 

full and satisfied

Yummy.. Ägg, lax, blandsallad, tomat, gurka och hembakat bröd, så gott!


Let's do this


motivation ☆ inspiration


Interest and commitment

Kära ni! Vill bara säga att jag blev förvånad och glad när jag gick in och såg hur många ni är som fortfarande går in här varje dag och hoppas på ett inlägg! Lovar ingenting men hoppas att jag snart bloggar igen, med mig får man ha tålamod..


RSS 2.0