don't leave

heeeeeeeej
sov riktigt länge idag, precis som bestämt. har ju haft lite lite sömn denna veckan. först var det frukost vid 10 eller nåt, sen la jag mig igen och sov till lite längre än halv 1! ;d nu sitter jag här å väntar på linnea, hon ska låna mitt plattång för hennes är ju i kungsbacka. sen ska vi ut med max, får se vad som händer, alltid något ju :)



a little bit confused

de senaste dagarna har jag umgåtts med min pojkvän, det har varit riktigt underbart. ikväll var vi och åt på en restaurang i stan, så gott & mysigt! när jag kom hem träffade jag linnea med massa annat folk. nu är jag riktigt seg, men jag ska hålla mig uppe så jag kan sova länge imorgon. (lycka till emmy..) imorgon blir det linnea dagen + kvällen lång i think.

älskar andy så underbar.

andy hjärta emmy

nu är äntligen min andy hemma igen och jag kom precis hem från honom. så sjukt underbart att fått träffa honom och nu känner jag mig verkligen hel igen. jag älskar dig, andyhjärtat.
imorgon blir det väl att han kommer hit, jag måste vara hemma på dagarna för att ta hand om bebis messi som busar alldeles för mycket ibland. hihi. tror jag lägger mig snart faktiskt, har liksom ingenting speciellt att göra.



kings and queens, it's time to rock.

idag skulle jag egentligen till stan med max, men på morgonen så ringde pappa och beställde klipptid till min bror så kom jag på att jag behövde också klippas för det skulle jag egentligen gjort innan skolavslutningen.. så han fixade en klipptid till mig med. ner till stan med pappa, gustaf, johanna och messi. vi klippte oss, jag fixade ett års present till andy, vi fikade, pappa var hos optikern och sen åkte vi till hyllinge där jag och johanna väntade utanför med messi medans pappa och gustaf var inne i någon affär och köpte flytvästar, dom ska nämligen iväg och segla på onsdag. när vi kom hem kom även kusin robin hit och vi hade fifa turnering, gissa vem som kom sist. hmmm jag. nu väntar jag på att maten ska bli färdig och sen ska jag ut med linnea och max. jag längtar efter andy så in i helvetes mycket nu.



jag kan känna lyckan

kvällen igår blev riktigt rolig. vi träffade fredrik, fredrik och max. helt speedat, haha.
idag på morgonen vaknade jag av att mamma ropade på messi, sa åt honom att väcka emmy, han springer in i mitt rum och hoppar upp mot sängen och slickar på mig. alltså vaknade jag ungefär som jag alltid brukar göra nu förtiden, bra knep av min kära mor. efter frukosten gick jag, mamma, pappa, messi, farmor och faster till pålsjö skog och käka våffla, riktigt gott. senare på dagen gjorde jag inte alls mycket, spelade guitar hero (h) ikväll var jag med linnea och max, alltid lika kul. först var vi ett tag vid hemmakväll, sen kom vi på att jag och linnea hade en till film som vi hyrde igår så vi gick hem till henne och hämtade den, sen cyklade vi hem till mig och såg på den. på vägen blev vi jagade av polisen, vad jag trodde iaf. läskigt, man vet ju aldrig..

andyhjärtat. jag antar att du läser detta när du kommer hem från spanien. så jag vill du ska veta att jag tänker på dig så gott som precis hela tiden. jag känner mig inte hel utan dig. tänk att vi fortfarande står kvar vid varandra, när vi gått igenom allt det vi har. det måste betyda en hel del, och det gör det verkligen för mig. jag saknar dig så in i helvete och längtar efter dig ännu mer. men nu är det faktiskt bara en natt, en dag och sen en natt till kvar tills vi träffas igen. tänk att jag får vara din, det får mig att känna mig lycklig, och jag blir stolt. jag älskar dig andreas claesson, mer än någon någonsin kommer förstå.


här kommer en bild på mig & min allraste bästa vän l.wifvesson


helsingborg igen

i torsdags kväll var vi med ludde och ålle, mys i trädgården med dip och filtar och ljus. igår åkte jag till mormor och morfar igen vid halv 3, hela eftermiddagen gick ut på att vara fast med ögonen i en sjukt bra bok, tro det eller ej! somnade vid halv 12, sen vaknade jag vid 5 och kunde inte somna om igen.. fuck, trött som fan idag då. farmor och faster kom vid 10 och hämtade mig, sen somnade jag i bilen påväg till helsingborg igen. när jag kom hem var messi väldigt glad och studsade fram till mig, så himla smickrande. jag var med linnea ett tag, min sjukt saknade bästa vän. vi kollade på 2 filmer och drack läsk, hihi. ikväll är hennes familj hos jakob så jag drar mig dit efter jag ätit :)


 


växjööööö <3

tisdags dag + kväll var väldigt mysig hos mormor & morfar. vi spelade kort, jag vann 20 kr (y) nybörjar tur på poker? hihi, kanske. la mig rättså tidigt och vaknade sedan vid 9 ungefär igår. vid halv 11 åkte jag till emelie, saknat henne massor. vi var på stan ett tag, träffade ålle och thuresson. på kvällen sen badade vi med lukas, ludde, ålle och thure i emelies pool. väldigt väldigt lyckad kväll må jag säga, saknat alla gamla godingar.
idag har jag och emelie fotat en massa, de bilderna får ni senare. vi ska snart äta kina mat, muums! ikväll träffar vi folket igen :D toppen.
det fotades en hel del igår så här kommer ett par bilder

ålle & jag


brottning mellan mig & ålle


brottning mellan mig & thuresson


hela gänget;
ludde, emelie, thure, jag, lukas, ålle

7/7-08 <3

idag har jag varit tillsammans med andy i ett helt år. & just nu vill jag bara att han ska komma hem från spaninen så han kan hålla om mig. saknar honom något sjukt mkt. men eftersom andyhjärtat inte är hemma idag, så åker jag till växjö. stannar där tills på lördag och sen är det bara 3 dagar tills han kommer hem. så det är ju bra. jag sover hos mormor och morfar idag, myys. kanske jag skriver något innan jag kommer hem, men bara kanske :)
kommer sakna min bästavän, linnea wifvesson<3

andreas claesson hjärta emmy svensson, always and forever


l.wifvesson's <3

igår: åkte till mörarp till alida vid 1 tiden på dagen, vi gjorde typ ingenting till klockan 22, jo vi var först ute med hajdar å några fler, sen kom japhet och david. vi kollade på en jäätte läskig film, fast att jag lovat mig själv att inte göra det fler gånger. men, jag gömde mig bakom kudden (a) vi hade jätte kul och sen gick dom hem vid halv 2 tror jag. då var jag och alida vääldigt hungriga, så vi gjorde bullar i ugnen och åt dom vid halv 3. sen la vi oss och jag somnade vid kvart över 3 och alida senare någon gång.

idag:  jag vaknade vid 12.45  och då hade alida redan varit uppe i nästan 2 timmar och saga hade kommit dit, jag gick upp och åt frukost sen kollade vi på tv sen följde dom mig till tåget. det hände inte så mkt här hemma, sen kom julia sen efter 2 timmar åkte vi på träning. efter träningen var jag med linnea. vi var först på hk, där vi köpte 3 glassar för att vi skulle få en badboll. sen gick vi ut, sen gick vi tillbaka så sa jag att den inte funkade, så då fick vi EN TILL :D yee, king man är. så vi hade vars en. sen gick vi hem till jakob, hade inte träffat honom på tusen år kändes det som och jag hade saknat honom. sen skrev vi på varandra i ansiktet. sen gick vi vidare och träffade på massa folk, blev av med en badboll, böhöhöhöhööö. oscar som snodde den..
nu sitter jag hemma och ska snart sova, för imorgon sticker jag till växjö och kommer inte hem förens på lördag! yeyyeyeye, skit kul. jag är speedad. fast måste sova för ska upp tidigt.
puss



it's time to feel good

dagen idag har varit så himla skön och avslappnad och det behövde jag, jag har faktiskt bara varit glad hela hela tiden. dagen har jag spenderat med min familj, mest mamma och messi. på kvällen cyklade jag, mamma och pappa ner till stranden, åt pizza och njöt av den härliga sommarvärmen. snacka om utomlandskänsla jag har haft idag, det är så härligt här på sommaren! men trots det så saknar jag hemstaden, så har även bestämt idag att det bär av till växjö i veckan, jag blir nog där ett par dagar.



kom hem andy

det är egentligen ingen mening att skriva, för jag har ingenting att berätta om idag. jag har bara saknat andy, fan, KOM HEM ÄLSKLING! nu ikväll efter jag har ätit ska jag iallfall ut med linnea.
puss

I hope that everything gonna be okey

idag vaknade jag upp hos andy, hans mamma å hans brorsor var hemma, som vanligt var andy på jobbet. jag åkte bussen hem vid 12 ungefär. gjorde inte så mycket till klockan 3, då åkte jag å mamma till sjukgymnasten, jag har ont i min höft "/ men det ska nog bli bra nu. sen åkte jag till andy. imorgon åker han till spanien, jag vill inte vara utan honom, jag kan inte klara mig lika bra då. får se vad som händer imorgon, jag tror nog att jag isolerar mig.


sommar & sol

beklagar att jag inte har hört av mig på ett tag, detta beror på att jag har haft fullt upp. igår vaknade jag upp hos älskling, jag å hans mamma lämnade linus på fritids sen åkte hon och lämnade mig här hemma vid 9 ungefär. när linnea vaknat cyklade vi ner till stranden, där träffade vi massa folk. jag badade!! :o sen åkte vi hem lite efter 5, på kvällen var vi hemma hos baltzar och såg på film med folk, och jag lovade mig själv att jag ska aldrig mer se på skräckfilm. usch fy blä, jag får bara mardrömmar. nu är messi rättså sur på mig för han vill leka men jag bara sitter här, får väl leka med honom om en stund och senare ska jag nog bada honom. när linnea vaknat, som vanligt vaknar hon typ tusen timmar senare än mig.. så ska hon åka till frisören sen tror jag det blir stan för oss, inatt sover jag hos andyhjärtat.
puss





RSS 2.0