Do you still love me?


You make the choice

Drog och tränade direkt efter skolan, blev 25 minuter powerwalk och 35 minuter löpning idag. Efter träningen frös jag ihjäl när jag väntade på bussen, så har fått ha dubbla sockor och dubbla långärmade tröjor sen jag kom hem, uuh. Nu ligger jag och kollar på tv med mamma och pappa, ska nog lägga mig snart så jag är superpigg till träning och plugg imorgon!


Kvällsträning

Idag körde jag och mamma lite kvällsträning, det blev 5,5 km löpning för min del. Det var så underbart skönt!! Kändes som att jag kunde springa hur långt som helst ännu en gång, det gillas!


Stop wishing and start doing


 
Började dagen med ett kort träningspass, det är så skönt att vara igång igen! Ikväll har jag umgåtts med mina finaste vänner Amanda och Ida, hur mysigt som helst. Har ätit massa gott och är spyfärdig just nu, varför fortsätter man äta fast att man är mätt? Äeh, det var gott iallafall! 

träning

 
Har inte kunnat träna på 2 veckor nu eftersom att jag åkte på lunginflammation. Fick dock äntligen ok från doktorn att jag fick träna lite lätt från och med idag, vilket innebar powerwalk och lite styrka. Så begav mig ut för en powerwalk som slutade med 40 minuter lätt jogging och det gick hur enkelt och lätt som helst, helt underbart var det. Mår mycket bättre både psykiskt och fysiskt ikväll jämfört med vad jag har gjort de här två veckorna då jag inte fått träna, åh jag är så glad att jag äntligen kan träna igen!!

DON'T LISTEN TO PEOPLE WHO SAY "YOU CAN'T DO THAT", YOU JUST HAVE TO TURN YOUR CANT'S INTO CANS AND YOUR DREAMS INTO PLANS. 
 

I'm just tired... Of everything.

JAG. VILL. BARA. TRÄNA. IGEN.


If you aren't willing to eat natural, then you aren't hungry. it's just a craving.


don't ask

 
 
Sometimes silence is good enough

This is not a love song


Lune - Made of Steel


Tattoo

 
SOMETIMES YOU HAVE TO LET GO AND BE FREE

remember my name

 
 
YOU CAN'T START THE NEXT CHAPTER OF YOUR LIFE IF YOU KEEP RE-READING YOUR LAST ONE.

dreamcatcher

 
 
 
catch your dreams and make it happen

RSS 2.0