I want to be your princess, something amazing for you

tack för igårkväll tjejer, måste göras om!
nu ska jag snart ta mig till maria station och möta upp andy på bussen för att åka till väla.
ska nog köpa mig en kofta och vi ska även fika.
ikväll är jag hos mina grannar ♥




jag ska leva efter vad jag vill nu

ändrade planer!
det blir bahnof ikväll tsm med sara, cajsa och linnea. 
ska bli skit skoj! så längesen jag gjorde något riktigt roligt..

jag ska stråla av glädje som aldrig förr. bara vänta, så ska du få se. . .

. . .OCH FY FASEN VAD DU KOMMER ÅNGRA DIG SEN

nu har jag nyss kommit hem från stan, jag och alida fikade och snackade en massa och sen gick vi runt och gjorde ingenting, gick upp på mc där vi träffade hennes kompisar, jonathan och kevin. sen åkte jag hem och på vägen gick jag hem till sjuklingen ida, stackars henne och stackars mig att hon är sjuk. så det blir bara hemma mys för mig idag tror jag, köpte mig en ansiktsmask i stan så jag kan göra mig lite fräsch ska även dricka te och bara ta hand om mig själv, det kan behövas det lovar jag.


jag ska skaffa nya drömmar, vill inte drömma om något som är omöjligt för mig att få

god förmiddag med amanda jenssen i öronen. hade det jätte mysigt igårkväll. nu har jag ätit frukost och fixat mig, om 50 minuter tar jag bussen ner till stan för att träffa alida. i eftermiddag blir det träna på friskis med ida och ikväll blir det ida och förhoppningsvis amanda också.


det är liksom så svårt för mig att veta
just nu känns det som att det bara är en vana
något som är svårt att bryta
för det är trots allt en lång tid som byggts upp
men är det verkligen lycka?
det känns mer som att det är tryggheten,
att det är den jag inte vill förlora


förlåta är ingenting som är lätt, tro mig

träningen gick bra, sjukligt trött i benen nu.
stekte pannkakor för ett tag sen som blev rätt misslyckade...
nu ska jag sitta här och ta det lugnt ett tag
sen kommer sara och julia och det ska bli mys♥



jag gör detta för dig, ingen annan

nu sitter jag hos andy pandy men utan min pojkvän. han är och jobbar. så ska snart ner och göra mig lite frukost sen träna på träningsakademin. ikväll blir det sara och julia!

en gammal bild på mig och älskling

nu vet jag vad det är som saknas

hemma i helsingborg nu. har haft ett par underbara dagar i växjö, i söndags var det väldigt lugnt. vi spelade bingolotto på kvällen men vann inget speciellt. i måndags träffade jag saknade emelie på stan och vi gick i affärer och jag köpte faktiskt bara en halsduk, (stor, tjock, bred och mest vit) precis som jag ville ha den! och även ett par übercoola glasögon, emelie likadana såklart. har ingen bild ännu men det kommer kanske senare. sen på kvällen så åkte vi till mina kusiner, trevligt med god mat och så. idag har jag bara läst och läst och läst, kan verkligen inte sluta när jag hittar någon bra bok! efter lunchen åkte vi hem till helsingborg och mamma körde mig direkt till min saknade pojkvän, ville sova hemma idag så sover nog hos honom imorgon istället. hemma nu och tar det bara riktigt lugnt.
imorgon blir det bästa alida, som jag saknar riktigt mycket♥ 


det gäller att liksom ta vara på tiden

nu åker jag, mamma och messi till växjö. ska sova hos mormor och morfar och träffa lite kompisar. kommer hem på tisdag igen. kan inte uppdatera därifrån så medans jag är borta får ni njuta av dessa underbara låtarna.






hela världen dansar omkring mig, men jag sitter bara och stirrar tungt


att se dig le, det får mig att vilja leva förevigt med dig

godmiddag folket.
igår var jag i skolan, sen väla med mamma och köpte mig en nya jacka, brun parkas. gilla! när jag kom hem var andy här och jag bakade bullar, mumsmums. vi somnade riktigt tidigt och vaknade lika tidigt. idag har jag klippt hans hår och det blir väldigt snyggt tycker jag, nu sover han för han har ont i huvudet och snart ska vi äta. ikväll är det träff med fotbollslaget + familj för att kolla på filmer från när vi var i usa och äta amerikansk mat o.s.v, blir förhoppningsvis väldigt trevligt. nu ska jag rädda mina grönsaker på farmville. ♥


att leva på riktigt, helt och intesivt

skola idag som gick bra, löptest på idrotten och det gick bra med tanke på att jag precis varit sjuk också. har dock ont i halsen nu idag, så blev ingen träning för mig idag heller :( så ikväll ska jag ta det lugnt, fixa lite ute i friggeboden och ta vara på tiden med mig själv.
jag ska dessutom lyssna på amanda jensens nya låt, som jag tycker att alla andra också måste höra! happyland heter den.


hold my hand and stay with me forever


vissa dagar är allting så himla enkelt

skolan idag gick rätt snabbt, alltid kul med ida :D vi fick öva på våra svenska tal, gick rätt bra sen när jag läste upp för klassen. hoppas det går lika bra ikväll för alla föräldrar... nu ska jag öva en gång till framför spegeln, sen kommer andy och sen ska vi till skolan.

vår skola vann kampen för världens barn!


när jag blir stor ska jag uppfinna en tidsmaskin, för såna människor som mig.

det var bara jag och 4 andra som tog oss till skolan för att titta på filmen om andra världskriget, självklart stjärna till oss som mia sa :) efter det gick jag hem, duscha och så, skulle egentligen hunnit plugga men andy kom direkt. så fick plugga lite grann när han var här, som vanligt blir det inte mkt plugg... sen ringde mamma och fråga om jag skulle med ikväll, trodde hon menade och köpa jacka men jag hade tydligen sagt att jag skulle med till djursjukhuset för besök med valpkursen, så hängde med dit. väldigt roligt faktiskt! sen hem, baka till öppet hus imorgon i skolan vilket jag inte hann förut idag och nu sitter jag här. dags för sängen snart så man hinner sova ut tills imorgon.
förövrigt så är jag stressad för typ första gången i mitt liv, och när lärarna sa i skolan idag att jag var den lugnaste eleven så blev jag bara mer stressad. har så sjukt mkt att göra och har verkligen inte tid! äeh, emmy klarar detta för hon har alltid klarat av att hantera stress.


hopp & tro är mina bästa vänner

godmorgon. idag mår jag mycket bättre och ska därför ta mig en lång promenad. vi har studiedag idag, men ska även till skolan en sväng. måste kila ♥

RSS 2.0