du kommer aldrig mer tillbaka till mig


jag är rädd, det är allt

nyårsafton idag och jag är inte alls taggad. vill bara ha någon av mina mjukisdresser på mig hela dagen, ligga i soffan och ha film maraton. klänning sucks.

har sytt upp mikaelas klänning idag, kanske därför jag är så trött på klänningar. den ville liksom inte bli som jag ville att den skulle bli och min symaskin lyssnade inte ett dugg på mig. till slut blev det iallafall bra, någorlunda.

what an idiotnu har jag städat hela huset jätte noga, & jag älskar att vi har två rosa och lila badrum + mitt rum. snart ska jag ta på mig velourmjukis nr.2 (som jag fick i julklapp, vilket är suuper för nu kan jag ha en på mig varje dag) och därefter ut på små äventyr.

du & jag, jag trodde att det stod skrivet i stjärnorna

You can always say sorry, but the real apology is when you hear the sadness in their voice and see the look in their eyes. And you realize that they have hurt themselves just as much.

jag orkar inte en gång till

I think that the one of the hardest lessons there is to learn is that even after someone puts you down,
you gotta learn to wake up the next morning with your head held high.


DON'T DIE WONDERINGfirade jul i växjö på både julafton och juldagen, precis som alltid. ena dagen med mammas sida och andra med pappas. i söndags shoppade vi och jag hittade äntligen en jacka som är både varm och som man inte ser tjock ut i. igår var jag på shoppingrunda igen och lite så, på kvällen såg jag bio med mathias, widlund, hagnäs och cuppe. idag har jag varit i stan och fikat med madde, just nu håller jag på att koka pasta och ikväll ska vi spela inomhuscup, flera veckor sen jag spelade fotboll så är lite nervöst faktiskt.
där var ungefär allt jag gjort sen vi hördes av senast, förutom vissa smaskiga småsaker.

Forget all the reason why it don't work, and believe the one reason why it will.


god jul


på riktigt

JULLOV, hehe. om ett litet tag ska jag ut i snöstormen, det blir nämligen väla med cassandra idag. får väl se om jag hittar någon julklapp, jag har ju inte köpt en enda ännu.. bra jobb där emmy. puss!

ensam är stark, I don't think so

jag är verkligen inte sugen på att blogga, är liksom tom på ord och vet inte vad jag ska skriva till er.

hade iallafall en rolig avslutning med skolan idag med julklappslek, musiklek och laserdome.

fick en julklapp idag. en tablettask där det stod "ska vi pussas". ganska sött.

ibland är det nog omöjligt att förlåta eller glömma, hur mycket man än vill


jag tror inte att jag har något att säga dig

snart kommer mitt tangentbord att gå sönder, jag blir så förbannad när jag inte klarar av banorna på bubble struggle. tror ändå jag borde lägga mig nu: 1. vill ha kvar ett fungerande tangentbord. 2. jag har en massa att tänka på. förresten så är det okej att vara ledsen idag, även förvirrad och lite lost. jag får nog vara förbannad också.

jag har försökt att förtränga dig
försökt få bort dig från mitt liv
tyvärr kommer du alltid finnas där
ja, tyvärr

Day 16 – Favourite pictures


Day 15 – Your dreams

min enda dröm är att vara lycklig hela livet

jag saknar allt med dig


rödhårig_tjej_94

 

RSS 2.0