perfekt klädstil på dessa killarna, så ska min drömkille se ut   
http://fuckyeahindieboys.tumblr.com

det är helt otroligt hur en människa kan vara så misslyckad som du är

skola idag som gick ganska snabbt, hade bara en vanlig lektion där jag pluggade till so-provet på onsdag, sen hk där vi åt tårta och sen 2 timmar handboll. nu ska jag plugga ännu lite till till provet och därefter blir det träning. förövrigt så har vi spexfoto imorgon, löpning på onsdag (kommer inte gå bra) och beach handboll på fredag.


lite örongodis

Inara George - Fools In Love

jag kommer spara våra foton, det vet jag. jag kommer titta på dom de dagar jag saknar dig. och jag kommer ha ont i magen, precis som nu, flera dagar. men jag ska gå vidare och den här gången ska jag inte glömma hur smutsig du är

jag trodde aldrig att det skulle vara så lätt att sluta älska någon
bara sluta vara kär i någon sådär
men det var det
kanske för att jag insett att jag är värd så mycket bättre
& du är inte ens värd denna texten

-

jag är ledsen att säga det
men ibland skäms jag över dig
ditt beteende är pinsamt
oförskämt
men jag vet också
att hur jag än gör så älskar jag dig i slutändan


dina kyssar gör mig knäsvag, jag vill aldrig att du slutar

hade verkligen riktigt kul igår! tack allihopa!
idag gick jag upp tidigt, ställde t.o.m klockan för att gå ut och promenera + plocka mammas favvisblommor, kommer inte ihåg vad de heter men huvudsaken är ju att jag vet hur de ser ut, inte sant? hon blev iaf jätte glad, ska även bjuda henne på bio, sex and the city.
har även varit en sväng på väla, köpte en underklänning till min avslutningsklänning som är genomskilnig och lite annat trams, hehe.
senare blir det restaurang och mys ♥

lycka

stack till andypany direkt efter skolan igår och sen körde han mig hem 2 på natten, och idag har jag jobbat som parkeringsvakt på sofiero hela dagen så därför har jag inte kunnat uppdatera någonting.
nu ska jag strax åka till emilia och sen blir det paaardey, wiho :)

du har fått mig att börja njuta igen

emmy är på fötter igen, så härligt

började dagen idag med en morgonpromenad med mamma, riktigt mysigt och ett riktigt + var ju det fina vädret! skola till 4, sen hem och äta och därefter fotbollsträning. ni anar inte hur mycket jag har saknat det och hur kul det är att var igång igen. imorgon börjar min dag med promenad redan vid halv 6 I think, eftersom jag ska göra det allra sista nationella vid 8, matte. så ja, godnatt ♥

är kärlek ond eller god?

nu satt hon där igen, hon kunde känna hur tårarna rann ner för hennes kinder, precis som de brukade göra. nästan varje gång hon satt där faktiskt, på det gröna mjuka gräset vid den lilla röda stugan. det var hennes favoritplats förut, nu visste hon inte om hon skulle tycka om den eller inte. nuförtiden gick hon bara dit när hon var ledsen. ingen kunde se henne där, hon fick vara ifred vid den lilla röda stugan, gråta i sin ensamhet.
han hade varit dum igen. ja, precis som vanligt då. han slog aldrig henne, fast det kändes som det. det gjorde ont inombord. hon tänkte ofta att hon hellre hade velat att han skadade henne fysiskt, det skulle nog göra mindre ont. för denna smärtan var obeskrivlig. gång på gång gjorde han henne illa, men hon gjorde ingenting åt saken. hon älskade honom. ville vara med honom. han var det finaste hon någonsin sett. hon var kär. hon hade inte vett nog att se hur illa han gjorde henne egentligen, hon tänkte alltid att det händer aldrig igen. men gång på gång gjorde han samma misstag, samma fel och hon sårades alltid. självklart tog hon åt sig skulden. det var ju henne det var fel på. för flickan var kär, hon kunde inte se verkligheten, eller så ville hon bara inte.


jag behöver dig, förstår du det?

efter skolan idag följde linnea och cassandra med mig hem, vi har gjort ett bildspel på klassen till avslutningsmiddagen, ganska skoj faktiskt att se på sig själv för så många år sedan... nu ska jag snart äta sen ta det lugnt resten av kvällen, kanske sova tidigt som jag lyckades med igår.

(det går inte ladda upp bild nu, annars hade ni fått några från förr)

here we are

skola idag och emilia var och hälsade på, har verkligen saknat den tjejen riktigt mycket! efter skolan la jag och cassandra oss och solade på en underbar plats, när jag kom hem kom andy efter en stund och nu har har nyss åkt hem. funderar på att kolla lite tv, men jag vet inte.. om jag hade haft en bra bok nu, så hade jag lagt mig i min säng och läst den. men jag har ingen bok. jag kanske får skriva lite istället, så har jag något att läsa sen. puss

ögongodis, så underbara

 
 
 
http://fuckyeahindieboys.tumblr.com

det bästa är kanske att bara vara

det skulle kunna ta slut nu, det skulle kunna vara en början. hon vet inte vad som är rätt och hon vet inte vad som är fel. hon vet bara att det måste ske en förändring. något måste hända. om tårarna inte tar slut måste hon stoppa dem, för hon kan inte gråta mer. hon måste sluta vara feg och våga vara den hon är. men än en gång ställer hon sig frågan; vad är egentligen bäst, att vara sig själv och inte passa in eller att spela teater och passa in? hon har valt det andra ett tag, väldigt länge faktiskt. hon har trott att det är så man måste göra i livet. man måste anpassa sig. hon vill inte anpassa sig längre. men hon vill vara något och hon vill passa in.


kärlekssagan

hon var bara någon, ingenting speciellt. hon gick upp varje morgon innan skolan, en timme tidigare än de flesta, för att locka sitt hår. hennes blonda hår var hennes passion då, och att sminka sig fin. det var alltid höjdpunkten på dagen. resten av dagen bara levde hon, som vanligt, varje dag varje vecka. hon grät ibland, för hon saknade och längtade. men då visste hon inte att hon skulle få en annan passion, också, eller istället. 
det var en dag i juni, som hon träffade sin nya passion. så småningom blev hon kär. hon blev lätt förälskad på den tiden, för hon ville bli kär. det spelade ingen roll vem det var, bara det var någon. hon öppnade sitt hjärta, kanske lite för lätt. hon öppnade sitt hjärta mer än honom och det var inte bra. han kunde liksom inte hålla sig till henne. fast det visste hon inte då, men hon trodde och det räckte för att såras. det var svårt att bara tro och aldrig veta. att aldrig kunna lita på honom och aldrig slappna av. hon hade gett bort sig själv, sitt hjärta och hennes själ. 
till slut sårade hon honom också. kanske var det för att hon inte var nöjd med honom. eller så ville hon bara inte vara lika sårbar själv längre. det är jobbigt att vara sårbar, speciellt när man är förälskad i såna som honom, för han kan utnyttja det. han förlät henne och visst borde hon fattat varför; för att han gjort samma sak mot henne, flera gånger. hon kunde inte se det, för kärleken hade gjort henne blind. 
hon är fortfarande blind av kärleken. hon vill förlåta. hon vill ha det bra med honom. frågan är om det går, för han kommer nog aldrig att ge ut sitt hjärta till henne igen. snälla killen, låt henne få dig, för hon behöver dig. behandla henne bra för en gångs skull, ni skulle kunna ha något fint.


godnatt min kära skatt

kom precis hem från växjö, haft en riktigt underbar helg! fredagen tillbringades med sara, mathilda, linda och moa. tack för det, jag hade riktigt kul! stan på lördagen, blev en del shopping, sen släkten. nu ska jag plugga lite, puss

det är synd att du inte lyckades

lång dag i skolan idag men känns som att inget vettigt gjordes förutom ett nationella i matte som jag missat. hem och tänkte träna men icke, mammas jobbarkompis kollade mig i halsen precis innan jag skulle åka och det såg inte bra ut :( aaah, vill träna!
har istället stickat klart min ena vante och börjat på den andra, haha slöjdarbete och jag vet att det är sommar nu, men ville ha ett par vantar :D
nu ska jag dricka te och ta det lugnt sen lägga mig tidigt, FÖR IMORGON ÅKER JAG TILL VÄXJÖ TILL MINA UNDERBARA VÄNNER OCH SLÄKT ♥

RSS 2.0