kaos

ja, det mesta är helt enkelt ren kaos just nu. vi hörs när vi hörs, när jag är stadig igen

You will always be my heroåker in till stan nu med cassandra. ska se våra gamla klasskompisar linnea och amanda på en spelning! får väl se när jag kommer hem ikväll/inatt. puss

Idol 2010


tss, titta töntarna till vänster! kusligt likt mig och cassandra.. *lycka när Jay gick vidare*

Day 06 – Your day

denna långa dagen började med skola klockan 8, slutade vid 1. sedan var det snabbt hem och sen åkte vi nästan direkt till malmö.

i malmö letade vi upp en mysig restaurang med en übersnygg servitör. vi åt och sedan gick vi till köpcentrat hansa, där satt jag och cassandra i tomtens knä och sa vad vi önskade oss i julklapp. sedan var det bussen till arenan som gällde. i malmö arena var det fullt ös. och herregud vad skoj jag hade, trodde inte det skulle vara så kul faktiskt.

när det var slut tog vi bussen först och sen sprang vi kanske 2 km, vi missade dock tåget ändå. nästa tåg skulle gå om mer än en timme så jag ringde dit min kompis patrik som bor utanför malmö (han dock inte träffa stackaren som körde ända till stationen) för vi gick ut och vet ni vad som stod där, en flygbuss som skulle till ängelholm och åka genom helsingborg. den riktigt snälla busschauffören tog oss med sig, i sin helt tomma buss. och vi var hemma redan innan vårt tåg från malmö skulle gå.

en lång härlig fredag.


IDOL

nu blir det malmö och idol med världens bästa cassandra och våra små söta mammor. PUSS!

Day 05 – Your definition of love

min mentor definierade vad kärlek var på senaste psykologi lektionen, han sa såhär:
Kärlek är att låta andra vara den de vill vara, inte som man själv vill att den ska vara.

Jag håller dels med honom om det, men, för mig är kärlek inte bara att acceptera någon och attraheras av den person den är (när vi pratar om kärlek till det motsatta könet, inte familj, vänner o.s.v.) Utan, jag tror det krävs mer för att det ska vara kärlek, på riktigt alltså. Kärlek för mig är när jag längtar efter honom, vill vara i hans närhet, när det pirrar i magen när jag ska ringa honom och när jag kan prata om precis vad som helst med honom.
Fast, detta var nog mer en definition av att vara kär. Jag vill egentligen inte erkänna det. Men min kloka psykologilärare hade nog rätt; kärlek är att låta andra vara den de vill vara, inte som man själv vill att den ska vara. När jag kan vara mig själv med honom, precis den jag är och han tycker ändå om varenda liten bit av mig. Och även om han inte tycker om varenda liten del av mig, så accepterar han mig ändå. Det är kärlek för mig.


jag vill att du ska veta allting om mig

hittills denna dagen har jag haft lektioner till halv 11, filmat mig och malle ute på stan, ett besök hos tandläkaren med stöd av alida. senare blir det lite städning, lussebullsbak och mys. ganska härlig dag faktiskt. och även om det är kallt och slaskigt med snö så tycker jag det är mysigt, mycket mysigt.

något väldigt knasigt har hänt med min msn. alla kontakter är liksom blockerade. och nej, det är verkligen inte jag som har suttit och blockerat varenda kontakt jag har på msn. det knasigaste idag, nästan. eller nej förresten, långt ifrån.


får man be om en andra chans?"oj, vad mycket snö"
sen skolan
hem
ätit
nu ska jag vila lite
sen fotbollsträning


Day 04 – What you ate today

ja, får väl göra detta nu fast att jag egentligen inte gillar det. men mat är gott, right?

frukost: 2 knäckebröd + 1 salami + vitaminbrustablettsdricka (oj oj vilket långt ord det blev, hittat på det själv dessutom)lunch: 2 kycklingsaker + ris + sås + vatten
middag/mellanmål: pasta + ikea-köttbullar + mjölk
efter fotbollsträningen ikväll: kommer troligtvis dricka ett glas mjölk

FAN FAN FAN helvetes jävla apskit. vad fan i helvetet har jag ställt till med?

 

Day 03 – Morning routines

förra veckan:
klockan ringer, jag ställer fram den 15 minuter. klockan ringer igen, jag ställer fram den ytterliggare 15 minuter. går upp, inser att det är 20 minuter tills min buss går och jag måste gå om 10 minuter. tvättar mig. klär på mig joggingkläderna. går till köket och lägger i en vitaminbrustablett i vatten + äter två knäckebröd. borstar tänderna. springer till bussen.

hittills denna veckan (idag):
drar mig upp när klockan ringer 06.15 (efter vissa tvek på om jag verkligen måste) kryper in i duschen. klär på mig normala kläder som jag lagt fram dagen innan. fönar håret + locka det + sminkar mig. går till köket och häller i min vitaminbrustablett i vatten + äter två knäckebröd. borstar tänderna. går till bussen.

I love the way you lie

blev en riktigt mysig fika med en saknad amanda idag, tänk att vi inte har träffats sen vi började skolan nu i höst. herregud vad jag har saknat henne. nu har jag precis ätit och ska köra ett litet eget träningspass här hemma, när jag satt på bussen tänkte jag att jag skulle ut och springa, men ångrade mig samma sekund som jag hoppade av bussen. snöstorm typ -så nejtack. hoppas ni mår bra, jag är påväg uppåt igen.

jag och amanda för 3.5 år sedan på skolavslutningen i 6an

och jag vill veta vad som hände

stannade hemma från skolan idag. illamående sucks, speciellt när det är värst på morgonen när man ska gå upp. nu hade jag tänkt gå ut en runda och få luft. eller sova. tur man är så pigg och glad, eller vad säger ni?

"hej. tänkte höra om du ville med ut och gå en runda, kanske snacka lite, jag har nämligen en del att säga dig. tror inte du egentligen vill veta, men du har rätt att veta. så ja, du kan ju höra av dig"

Day 02 – 10 things you like

1. min iPhone. den är helt enkelt den bästa killen som finns.

2. drottning blanka, (detta känns oerhört nördigt, men vafan) jag trivs riktigt bra på min skola och i min klass.

3. all sorts musik (nästan)

4. my wonderful girlfriends
 

5. vet att cassandra också skrev honom. men, cimon lundberg. om det går att vara kär i någon man aldrig träffat så är jag kär i honom, helt klart.


6. "ooohoo FUCK YOU! what's the name of this mother fucking game? emmy fuck emmy fuck better than bella fuck"

7. piercingar och tatueringar (dock ej allt)

8. ärliga, ödmjuka, roliga, kärleksfulla, omtänksamma killar.

9. såna här -> indie boys

10. mysiga hemmakvällar & galna utekvällar (det hör inte ihop, jag vet. men jag gillar båda)

na na na [na na na na na na na na na] right here, right now

 

RSS 2.0