ser du vad som händer? med dig. med oss.

tänk att det var en hel vecka sedan vi hördes av sist. mitt liv har bestått av vardagliga saker sedan dess: andy, vänner, träning, skola. har helt enkelt inte haft tid att uppdatera, jag har faktiskt inte startat datorn en enda gång. nu har jag precis klippt min bror och det kliar över hela kroppen, ska ta tag i lite plugg och sedan blir det en lugn kväll med fika på stan med mina vänner. puss


jag ångrar mig inte

hopp in i duschen nu för att lite senare ta mig ut på små äventyr i den stora staden med fina emilia, I'm back tonight. puss!

bilder på oss som ni aldrig fick se från sommaren 2010
oj vad jag vill vara blond igen, buh och bäh

jag vill så gärna tro på digsolstråle, skatt, hjärta, älskling, honey, snutte, raring, käraste, hjärtanskär, gull, sötnos, hjärtevän, älskade, darling, kära du, favorit, ögonsten, kelgris. boyfriend.

off

nyårssaluten, emilia, amanda och ida samt andy var vad jag gjorde igår. & idag har jag också varit på nyårssaluten. det som står på dagens schema är just nu 1. frukost 2. film. puss

foto taget av robin i somras

"jag kommer aldrig glömma dig"

var och fikade med andy igår och sen åkte vi hem till honom, mysigt. idag har jag kollat änglagård, de två första filmerna. såg den tredje på bio i söndags (blev lite bakvänt där ja), men det gjorde ingenting, tyckte om de riktigt mycket, såna filmer som man aldrig vill att de ska ta slut. nu har jag precis duschat och ska snart börja fixa mig lite smått för om två timmar ska jag äta med mina fina tjejer på haket, looovely. puss

titta på skitungarna


Day 17 – Your favorite memories

jag har många favorit minnen, de flesta är väldigt personliga, men några ska ni få ta del utav.

när ida kom hem från malta i somras
ida's mamma ringde mig och sa att ida precis hade kommit hem (vi umgicks nästan varje dag i början av sommaren och hon hade varit borta i 3 veckor), jag blev riktigt riktigt glad och cyklade det snabbaste jag bara kunde från stranden upp för alla dumma och jobbiga backar, sprang upp för trapporna i trapphuset och sedan fick ida en alldeles svettig kram. oj vad jag hade saknat henne.

7/7-08
kommer aldrig att glömma detta datumet. det var dagen som jag blev tillsammans med killen jag helt ärligt trodde att jag skulle dela mitt liv med.

alla minnen jag har ifrån växjö, både då & nu. alla kvällar på mezo denna sommaren (hela denna sommaren med mina fina vänner). mariapark tjejernas tjejmiddagar. alla dagar jag har längtat till att få gå till skolan för att jag vet att ida, bella och m-l kommer att vara där. varje jul när morfar har berättat sina historier om när han hjälpte farfar eric med polisjobbet. och så mycket mer.


Things do not change. We change

spenderade min fredagskväll hemma med familj & grannar, med klänning. hade verkligen mysigt och jag ångrar inte en sekund att jag inte åkte iväg på fest. igår var jag hos emilia på kvällen med fina tjejer och inatt sov jag nästan ingenting, var jätte trött men kunde inte somna så är riktigt trött nu med efter en 2 timmars träning, blir lite mat nu och sen bio ikväll med mamma. det där var min helg det.


RSS 2.0